Duart-Vila Arquitectes S.L.P, és un estudi d'Arquitectura amb 30 anys d'experiència en el món de l'edificació, format per un grup de tècnics multidisciplinars, que realitza projectes residencials, rehabilitacions, reformes, interiorisme, edificis culturals, industrials y projectes de urbanisme, i amb colaboració continua amb profesionals específics per a cada tipus de treball.

L'atenció individualitzada a cada un dels nostres clients, permet obtindre uns resultats acords amb els plantejaments exigits, oferint solucions actuals, rendibles en la relació cost/calidat, buscant sempre l'harmonia, l'equilibri amb l'entorn i la sostenibilitat .

La nostra meta és projectar i construir arquitectura de qualitat, per això som dels pocs estudis d'arquitectura que disposem de certificat acreditatiu del compliment del sistema de qualitat UNE-EN ISO 9001-2000

L'estudi està format per un equip dinàmic jove, que té com a punt de conexió el plaer pel seu treball, en un ambient que genera motivació en cadascun dels projectes.

 

 

Luis Duart Alepuz

Arquitecte.                                              Project Manager.                                           Direcció tècnica y econòmica.       

Miguel Vila Nacher

Arquitecte.                                             Direcció tècnica.                              Direcció de qualitat.

Sandra Sara Puchalt Contreras 

Delineant.                                                    Cap de Projectes. 

Erika Huesca Eced

Arquitecta Tècnica.                                       Responsable de qualitat.

Carla Sales Toribio 

Arquitecta.

Paula Calabuig Presencia

Arquitecta.

Rubén Escutia Manent

Arquitecte.

Teresa García Calvo

Arquitecta.